Afbeelding

Thuis uit eten, dat kan!

Roois nieuws

Sint-Oedenrode – De flexibiliteit van de Rooise horeca is indrukwekkend. Na het zeer slechte nieuws van afgelopen dinsdag – horeca moet wederom vier weken dicht – besloten de uitbaters niet bij de pakken neer te gaan zitten. Vol goede moed presenteert de ene na de andere horecagelegenheid de mogelijkheid om er eten te bestellen.

Dat maakt het dus mogelijk om het ‘uit eten’ in eigen huis te halen. Op al de eigen websites staan heerlijke menu’s die vaak met een paar drukken op de knop of één telefoontje te bestellen zijn. Bezorgers staan paraat om het eten te bezorgen, koks duiken de keuken in om heerlijke gerechten klaar te stomen. Heb je dus zin om te genieten van één van de Rooise restaurants? Ga dan snel op onderzoek uit en je vindt vast en zeker iets lekkers voor een mooie prijs.

De komende tijd moeten we dat wat vaker doen, want de horeca doet het niet uit weelde en ze kunnen extra steun van de burgers goed gebruiken! DeMooiRooiKrant helpt komende woensdag een handje met een makkelijk overzicht bij welk restaurant je kunt bestellen. Houd de krant dus goed in de gaten!

Alvast smakelijk eten gewenst!