Mark de Wit en Ad van Acht (r) tekenen een nieuw contract.
Mark de Wit en Ad van Acht (r) tekenen een nieuw contract.

De Wit Schijndel en Rhode verlengen hun samenwerking

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Na hoofdsponsor Bouwbedrijf van Stiphout en intensief sponsor ING heeft Rhode ook met De Wit Schijndel het sponsorcontract verlengd.

De Wit Schijndel zal als exclusief kledingsponsor ook de komende vier jaar blijven zorgen voor alle kleding, ballen en diverse andere materialen. “Samen met Bouwbedrijf van Stiphout, ING en al die andere trouwe sponsoren zorgt De Wit Schijndel al jaren voor een solide sponsoringsbasis. Ik ben dan ook enorm trots dat ook dit mooie familiebedrijf de samenwerking graag wilde verlengen” aldus voorzitter Ad van Acht.
Directeur Mark de Wit vult hem aan: “Rhode is een club waar men de zaken erg goed voor elkaar heeft. De recente sponsorloterij waarbij ze hun sponsoren ook in de coronatijd steunden is hier een treffend voorbeeld van. Verder is Rhode één van de grotere clubs van Meijerijstad waarbij vele leden de weg naar onze voetbalafdeling al wisten te vinden. Het was voor ons direct duidelijk dat we deze fijne samenwerking wilden voortzetten, echt een win-win situatie”.
De Wit Schijndel is niet zomaar een winkel, het is een wereld van 70.000m2 aan kampeer-, tuin en sportartikelen. Dit enorme aantal vierkante meters is opgedeeld in 3 hallen en 13 afdelingen. Alles wat u nodig heeft voor uw sport- of vakantie avontuur vindt u geheid bij De Wit Schijndel.