KV Nijnsel beloont zichzelf niet

Nijnsel - KV Nijnsel speelde zondag 11 oktober tegen DES, een van de koplopers in de huidige veldcompetitie. Nijnsel wist dat er een overwinning nodig was om aansluiting te vinden bij de top 3.

De thuisploeg begon fel aan de wedstrijd en creëerde vele kansen in de eerste tien minuten, maar wist niet te scoren. DES vond de korf wel en kon hiermee de voorsprong pakken.

Tot het rustsignaal werd er weinig gescoord aan beide kanten omdat Nijnsel vele kansen niet benutte, maar de verdediging wel van goede huizen kwam, ruststand 3-4.

In de eerste minuten van de tweede helft kon de thuisploeg niet meer in de wedstrijd komen waardoor DES kon uitlopen. Nijnsel had een time out nodig om terug te gaan naar het spel wat in de eerste helft werd gespeeld. De ploeg herpakte zich en leek nog even dichterbij DES te komen, maar er was niet genoeg tijd. Eindstand 9-15.