Verlies tegen koploper

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag werd er gespeeld tegen de ongeslagen koploper Rosolo. In de voorbereidingen zijn deze ploegen elkaar al eens tegen gekomen, toen werd er nipt gewonnen door Rosolo. Rooi wist dat het er zeker in zat om punten te pakken.

In de eerste 5 minuten van de wedstrijd was het Rosolo die de betere ploeg was. Al snel werd er naar een 0-4 achterstand gekeken voor de dames van Rooi. Hierna begon het beter te lopen bij Rooi en werd er naar de aansluiting gezocht middels twee afstandsschoten. Door twee mooie uitgespeelde kansen werd het gat net voor rust kleiner gemaakt naar een 5-7 tussenstand, waardoor alles nog open lag voor de tweede helft.
Na rust was het toch weer Rosolo die de score opende en deze keer Rooi ook niet terug liet komen. Rosolo scoorde makkelijker en speelde de kansen beter uit waardoor het uit kon lopen naar 6-11. De slotfase van de wedstrijd was voor Rooi, en dit resulteerde in nog wat fraaie doelpuntjes door onder andere Malou van den Berk. De opgelopen achterstand was helaas te groot om de spanning nog terug te brengen, maar over het algemeen zeker geen slechte wedstrijd tegen de koploper. Eindstand: 10-15.

Vorige week dinsdag werd de wedstrijd tegen Be Quick ingehaald. Deze wedstrijd werd afgelast vanwege Corona maatregelen. Be Quick begon erg scherp aan de wedstrijd waardoor er na 7 minuten spelen al 0-4 was voor Be Quick. Door de zwakke start aan de kant van Rooi was het in de rust 3-7 voor Be Quick. De tweede helft werden er al veel meer kansen gecreëerd en was de verdediging stabieler. Helaas was het gat al te groot om nog enigszins gevaarlijk te worden. Eindstand: 7-12.