Het bord is afgeplakt.
Het bord is afgeplakt. Foto: Jeroen van de Sande

Voor even tweerichtingsverkeer in het centrum

Verkeer Verkeer

Sint-Oedenrode – Door werkzaamheden aan de Corridor, Lindendijk en Schijndelseweg is tweerichtingsverkeer de komende weken in het centrum van Sint-Oedenrode toegestaan.

Het was vanmorgen dan ook even schrikken voor automobilisten, die over de Heuvel reden vanaf de Hertog Hendrikstraat, toen ze ineens tegemoetkomend verkeer troffen. Vandaag zijn de werkzaamheden begonnen en de ‘poort’ is opengezet, omdat motorisch verkeer anders wel heel ver om moet rijden om in het andere deel van Sint-Oedenrode te komen. Bovendien zou dan de Deken van Erpstraat teveel belast worden.

De Corridor is afgesloten bij de rotonde kruising Nijnselseweg/Hertog Hendrikstraat. Daar kan verkeer het centrum in. Tot aan de rotonde bij de Hambrug is de Corridor dicht. Die betreffende rotonde is open, zodat verkeer uit het centrum makkelijk in Eerschot en bij de Oostelijke Randweg kan komen.
Aan de andere zijde van Rooi is de Schijndelseweg tot aan de rotonde van de Kortestraat/Noordelijke Randweg afgesloten. Ook die rotonde is te gebruiken, vooral om de Kienehoef te bereiken. Direct vooraan de Schijndelseweg, op de hoek met de Heikampenweg, is een noodbushalte ingericht. Dat is ook gebeurd aan de Oostelijke Randweg, bij de rotonde van de Nijnselseweg en nabij de Dommel aan de Oostelijke Randweg. Dit alles is ingericht tot het midden van november. Dan moeten de wegen compleet vernieuwd zijn.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding