Rodi bij de dorpspomp.
Rodi bij de dorpspomp.

Maak het verhaal af: En toen…!?

Oproep

Sint-Oedenrode - Het is Kinderboekenweek. En wat is er nu leuker om zelf een verhaal af te maken van Rodi. Onze dorpsmascotte die vroeger ook echt woonde in kasteel Henkenshage als hulp van de hertog. Rent hij snel weg van de draak en vlucht hij naar Schijndel? Of trekt hij stiekem ridderkleren aan en gaat hij ten strijde voor de dochter van de Hertog. Jij mag het verhaal afmaken. En wie weet komt jouw winnende verhaal woensdag 14 oktober in DeMooiRooiKrant. Als extraatje ontvang je ook nog een leuke prijs van boekwinkel Bruna. Goed om te weten: het verhaal mag niet langer zijn dan 500 woorden! Inzenden kan naar redactie@demooirooikrant.nl

Deelnemers moeten op de basisschool zitten. En aan de jongste Rooienaren die nog niet kunnen schrijven hebben we natuurlijk ook gedacht. Haal de kleurplaat met Rodi als ridder op bij de Bruna. Schilder, kleur, plak en maak ook kans op een leuke prijs!

Geef dit verhaal een mooi einde en maak kans op plaatsing in DeMooiRooiKrant!

Rodi draaide zich om en daar stond ze. De dochter van de Hertog. Al sinds hij als hulp op kasteel Henkenshage werkte is hij verliefd op haar. Rodi werd van onder tot boven volledig rood en wist niet goed welke kant hij op moest kijken. Nog voordat de dochter iets kon zeggen kwamen er ridders het kasteel binnen gereden op hun paarden. Er zou een draak gesignaleerd zijn in de bossen van ‘t Dommeldal.

EN TOEN…???