Ties Vink, Jaap Beemster, Stijn van Schaijk, Lars de Groot en Duco Simons (Rens Dankers onderbreekt op deze foto)
Ties Vink, Jaap Beemster, Stijn van Schaijk, Lars de Groot en Duco Simons (Rens Dankers onderbreekt op deze foto)

Start nieuw seizoen FLL Neobots

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - Op vrijdag 18 september zijn de leden van de FLL Neobots weer bij elkaar gekomen voor de start van het nieuwe seizoen. Voordat de kinderen hard aan het werk gingen hebben zij gezamenlijk een hapje gegeten.

Na het diner werd gekeken naar het introductiefilmpje over het nieuwe seizoen. Het nieuwe thema is ‘Replay’. De kinderen worden uitgedaagd om uitvindingen en innovaties te bedenken rondom sport en technologie. Na het filmpje konden de kinderen niet wachten om het nieuwe pakket open te maken en aan de slag te gaan met de verschillende bouwopdrachten.

Nu de wedstrijdtafel bijna is ingericht, met de diverse missies, kunnen de kinderen gaan werken aan hun robots die al deze missies moeten uit gaan voeren. Dit doen de kinderen m.b.v. een programmeerprogramma. De komende maanden zal hier, iedere vrijdagavond, aan gewerkt gaan worden. Op 9 januari 2021 zal het team in Eindhoven de strijd aan gaan tegen andere teams uit de regio.

Kijkavond
Ook nieuwsgierig geworden? Op vrijdag 25 september bent u van harte welkom om tussen 19.00 uur en 20.00 uur een kijkje te komen nemen in de werkplaats van FLL Neobots. De werkplaats is gevestigd aan de Eversestraat 11 in Sint-Oedenrode.


Afbeelding