Afbeelding

Bosch Car Service van Boxmeer staat voor u klaar

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Bosch Car Service van Boxmeer is sinds 1 september geopend en maakt daarmee deel uit van het grootste netwerk van onafhankelijke autobedrijven in Nederland. “Als Bosch Car Service kunnen wij - dankzij de ondersteuning van en de sterke link met Bosch - onze klanten een nog betere service aan de beste kwaliteit bieden,” zegt Johan Maas , Service adviseur van Bosch Car Service van Boxmeer.

“We zijn altijd al heel klantgericht geweest. We willen onze klanten de beste service bieden en investeren daarom sterk in de juiste equipment en opleidingen van onze medewerkers. Om ook in de toekomst alle merken auto’s en ook hybride auto’s te kunnen onderhouden en repareren, hebben wij ervoor gekozen om ons aan te sluiten bij Bosch Car Service,” vult Van Boxmeer aan. “Als Bosch Car Service van Boxmeer voldoen we aan de door Bosch gestelde strenge criteria wat betreft medewerkers, de bedrijfsvoering en de dienstverlening.” 

Jarenlange ervaring
Bosch Car Service is geen onbekende in de regio. Als universeel autobedrijf kunnen klanten er terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken, APK-keuring, airco- en bandenservice en nog veel meer. Ook met leaseauto’s kunt u bij Bosch Car Service in Sint-Oedenrode terecht. De werkplaats is uitgerust met de modernste uitlees- en diagnoseapparatuur . Het team van Bosch Car Service Sint-Oedenrode telt meerdere werkplaatsmonteurs en APK-Keurmeesters die jarenlange ervaring hebben.

Bosch Car Service
Bosch Car Service is met 420 vestigingen het grootste merkonafhankelijke autoserviceconcept in Nederland. Bosch Car Service-bedrijven krijgen van Bosch ondersteuning op het gebied van techniek, marketing en kwaliteitsbeheer.

Om Bosch Car Service te worden moet een autobedrijf aan een aantal voorwaarden voldoen. Bosch hecht heel wat belang aan de kwaliteit van producten en service. Daarom moeten in de werkplaats onderdelen en diagnoseapparatuur van Bosch worden gebruikt. De monteurs zijn verplicht om jaarlijks een aantal trainingen te volgen. Zo blijft iedereen binnen het Bosch Car Service autobedrijf op de hoogte van de nieuwste producten, apparatuur en technologie. Een Bosch Car Service autobedrijf kan beroep doen op de Technische Hotline van Bosch en krijgt ook ondersteuning op marketinggebied.