Johan en Juul aan tafel bij Rolf Wouters.
Johan en Juul aan tafel bij Rolf Wouters.

Roois koppel in nieuwe tv-show Rolf Wouters

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode – Rolf Wouters is na vijftien jaar terug op televisie. Met het programma ‘Split Screen’ maakt hij een comeback. Komende zondag ontvangt hij het Rooise koppeltje Johan van der Pas en Juul Boeijen. Kunnen zij aanspraak maken op een mooie geldprijs?

De Tandenborstelshow, een hele generatie is er mee opgegroeid en de tune wordt nog regelmatig ingezet. Dat is alweer zo’n 25 jaar geleden, maar niemand is ooit Rolf Wouters vergeten, hoewel hij sinds die tijd niet meer werkzaam is geweest in de televisiebranche. Nu presenteert hij al enkele weken op zondagavond deze gloednieuwe quiz.
Johan en Juul, samenwonend in Nijnsel, schreven zich in en zijn een traject in gegaan van screenings, opdrachten en gesprekken. Uiteindelijk hebben ze het geschopt tot de opnamen. In de nieuwe quiz Split Screen strijden koppels om 100.000 euro. Als ze het goed spelen, gaan ze dus met een hoog bedrag naar huis. De kandidaten krijgen twee foto’s te zien die staan voor een getal. Het is aan de kandidaten om een getal te noemen dat zich tussen de onbekende getallen bevindt.

Split Screen is aanstaande zondag 20 september rond 21.30 uur te zien op SBS6.