KV Nijnsel 1 domineert wedstrijd

Nijnsel - Op de zonnige zondagmiddag stond de wedstrijd tegen Roka , de Limburgse ploeg uit Beesel op het programma. De zon scheen fel dus het zweet stond al snel op de voorhoofden. Er waren veel toeschouwers naar het sportpark in Nijnsel gekomen om de meiden aan te moedigen.

Nijnsel begon de wedstrijd aanvallend zeer goed en kwam snel op voorsprong door twee korte kansen van Judith van den Nieuwenhuijzen. Veel kansen werden gecreëerd en de verdediging stond sterk waardoor het thuisteam de nodige ballen wist te onderscheppen. Hierdoor kreeg de ploeg uit Beesel maar weinig kansen en stond er na 30 minuten spelen een stand van 6-2 op het scorebord.

Nijnsel begon ongeconcentreerd aan de tweede helft. Hierdoor kwam Roka terug in de wedstrijd tot een score van 6-5, de spanning kwam terug in het spel. Precies op het goede moment werd een time out aangevraagd, Nijnsel wist zich te herpakken en speelde de wedstrijd goed uit. Eindstand 10-6