Afbeelding

DA van der Linden wordt extra MOOI

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Annemiek van der Linden is trots op haar DA drogisterij aan de Heuvel, maar sinds ze de zaak zeven jaar geleden overnam, is ze blijven dromen. Van een winkel die exact naar eigen smaak is ingericht; modern en stijlvol, compleet bij de tijd. Die wens staat op het punt om verwezenlijkt te worden, want DA drogisterij en parfumerie van der Linden gaat tien dagen dicht voor een complete make-over. Als daarna het gordijn weer open gaat, zal niet alleen het logo van DA op het pand prijken.

“Ik heb ontzettend veel zin om te beginnen. Het wordt precies een winkel naar mijn hart”, blikt Annemiek vooruit. Eigenlijk is ze al twee jaar met dit project bezig, maar het moment waarop de sloophamer de eerste klap uitdeelt, zal symbolisch de start markeren. Van 14 tot 24 september zal haar zaak gesloten zijn en wordt er keihard gewerkt aan een nieuwe look. De Rooise ondernemer glimt van oor tot oor. “Het is echt heel spannend en heel veel werk, maar we krijgen er iets fantastisch voor terug.”

Dat is MOOI
DA blijft de naam van haar drogisterij die in heel Sint-Oedenrode geliefd is. Maar er komt een passende aanvulling. Behalve DA gaan Annemiek en haar team nog een merknaam voeren: MOOI parfumerie. Het zal te zien zijn op de pui van de zaak, maar ook prominent een rol krijgen in de winkel. MOOI Parfumerie is een ‘Feel good-winkel’ waar ze je graag het gevoel geven van deskundigheid, gastvrijheid en thuiskomen. In de winkels van MOOI draait het om luxe en persoonlijke aandacht. Welke merken in Sint-Oedenrode in de nieuwe drogisterij en parfumerie komen te staan houdt Annemiek nog even geheim. “Het zijn prachtige merken, maar die verrassing bewaar ik voor later”, belooft ze haar klanten. MOOI bestaat inmiddels 12 jaar. Het begon allemaal in 2007 met een innovatief concept en vijf vestigingen. Inmiddels zijn er 41 MOOI vestigingen verspreid over heel Nederland, maar voornamelijk in het westen van het land. Annemiek weet dat het bij haar past. “We hebben ons verdiept en toen we een MOOI winkel zagen, voelden we direct dat het goed zat. We zijn dan ook blij dat we ons er bij mogen aansluiten.”

Nog bredere doelgroep
DA van der Linden staat bekend om haar deskundigheid, service en klantgerichtheid. Dat blijft bij Annemiek hoog in het vaandel staan. Sterker nog… “We hopen dat alles te kunnen verbeteren in onze gerenoveerde winkel. Nog overzichtelijker, meer beleving en alles in een moderner jasje. Bij ons kom je straks binnen voor een stukje extra aandacht, voor luxe producten zoals een nieuwe cosmeticalijn, een schoonheidsbehandeling, maar ook nog steeds voor de normale drogisterijproducten. We denken zo onze doelgroepen te kunnen verbreden”, legt de eigenaresse uit.

Verbouwingsopruiming
Bij een verbouwing, hoort ook een verbouwingsopruiming. Die is al even bezig, maar vast en zeker zijn er nog interessante aanbiedingen te verkrijgen alvorens de winkel 14 september dicht gaat.

Annemiek en haar team geven na de verbouwing een officiële, spetterende heropening van hun winkel, die er straks nog MOOIer uit komt te zien. Ga het ruiken en beleven. Je wordt verwelkomd met een glimlach.