Afbeelding

Johan Klokgieters beste Catan-speler in augustus

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Komende vrijdagavond 11 september mag de uit de Kienehoef afkomstige Johan Klokgieters aantreden op het levensgrote catanbord bij de kiosk op de Markt. In eetcafé Oud Rooij worden eerst de kwart- en halve finales over de maand augustus gespeeld.

Ook Martijn vd Wetering uit Zijtaart heeft zich voor deze finale weten te plaatsen door in de maand augustus als tweede te eindigen. De eindstand voor de periodetitel is als volgt: 1.Johan Klokgieters (naar finale) 2.Martijn vd Wetering (naar finale) 3. Geert-Jan vd Heuvel (halve finale) 4. Johan Grootswagen (halve finale) 5. Roos Flapper (halve finale) 6. Twan vd Meerakker (halve finale)

Rond 21 uur is iedereen, met in achtneming van de 1.5 meter maatregel, welkom om bij de kiosk een kijkje te nemen bij de finale op megagroot Kolonisten van Catan-bord. Men kan zich daar bij de spelers ook aansluiten bij de Catan Club Meierij of nu al door te appen ‘INFO’ naar 06-27020844

Vanaf zaterdag 12 september gaan ze het spel promoten in alle 13 dorpskernen van Meierijstad. Ze starten om 14 uur in Zijtaart op het Dorpsplein. U bent van harte welkom bij dit evenement waarbij ook de politie zal aansluiten met een grote politietruck. Mensen kunnen meedoen aan een veiligheidsquiz.