Karin en Eddy willen de sleutels overdragen.
Karin en Eddy willen de sleutels overdragen. Foto: Jeroen van de Sande

De Vriendschap zoekt nieuwe uitbaters

Zakelijk Zakelijk

Boskant - Na geruime tijd met veel plezier en enthousiasme Grand Café Restaurant De Vriendschap te hebben gerund, zoeken Eddy en Karin van der Heijden nu een opvolger om hun horecabedrijf met veel liefde en passie voort te zetten.

Ruim vijf jaar geleden zagen Eddy en Karin de kans om hun horecadroom te verwezenlijken en stapten zij als uitbaters in De Vriendschap. Al die jaren hebben zij gezorgd dat de vele gasten zich thuis voelen en niets te kort komen. Talrijke wandelaars, fietsers en andere passanten weten inmiddels hun weg te vinden naar het sfeervolle terras en het gezellige café restaurant, waar Eddy de gevarieerde menukaart verzorgt. Ook feestvierders en verenigingen maken in normale tijden graag gebruik van de zalen en het café, voor feesten, partijen en bijeenkomsten of gewoon een lekker pilsje met wat buurt. “Wij vinden het belangrijk dat De Vriendschap gewoon doorgaat zoals het is”, zeggen Eddy en Karin in koor. “De Vriendschap is het kloppende hart van Boskant geworden en wij willen graag dat dit zo blijft. De unieke locatie aan het Ritaplein en de vele faciliteiten van het pand bieden daarnaast nog veel extra mogelijkheden. De positie in de gemeenschap van Boskant en geheel Sint-Oedenrode maken deze mogelijkheden alleen nog maar groter. Ook in deze uitdagende Coronatijden liggen er volop kansen. Wij willen, samen met de verhuurders, de nieuwe uitbaters heel graag helpen hier hun eigen invulling aan te geven. We merken alleen dat het voor onszelf langzaam tijd wordt om het stokje over te dragen.”

De komende periode zullen Eddy en Karin gebruiken om zorgvuldig een geschikte opvolger te vinden. De coronatijd geeft hen hier tijd en ruimte voor. “Wij zijn echter nog niet weg”, zo stelt Karin nadrukkelijk. “Gasten die gereserveerd hebben hoeven zich geen zorgen te maken. Ook nieuwe reserveringen kunnen gewoon gemaakt worden. Wij zullen alles met heel veel liefde blijven verzorgen, zoals de gasten van ons gewend zijn”. “Ook de verenigingen blijven gewoon terecht kunnen”, zo benadrukt Eddy. “En met onze opvolgers gaat De Vriendschap gewoon door!”