Afbeelding
Foto: Jeroen vd Sande

Muziekvereniging Meierijstad organiseert oud ijzer actie

Regionieuws Regionieuws

Meierijstad - In deze moeilijke Coronatijd zijn we veel thuis geweest en is er door veel mensen geklust in en om het huis. Wellicht heeft u daarom in uw schuur/garage nog rommel staan die u kwijt wilt. Spullen van ijzer, RVS, koper, aluminium of wat voor metaal dan ook komt de harmonie, ook nu, weer graag bij u ophalen. Uiteraard zullen de leden zich daarbij houden aan de geldende corona-maatregelen.

Op 19 september wordt er door Muziekvereniging Meierijstad een actiedag gehouden. Op die dag gaan leden de adressen langs, die zich hebben aangemeld. De vereniging heeft dit overgenomen van Harmonie Nijnsel, die dit al jaren deed in Nijnsel, St. Oedenrode en omstreken. Het zijn voor u vertrouwde gezichten, want de leden van Harmonie Nijnsel zijn nu lid van Muziekvereniging Meierijstad!

Heeft u dus nog een oude keukentrap, teil of fiets in de weg staan, geef dan even uw naam, adres en telefoonnummer door en het wordt gratis bij u opgehaald. De leden van de harmonie nemen alles mee, zolang het maar bestaat uit metaal. Dus niet alleen ijzer, maar ook RVS, koper, aluminium, lood en zink. Heeft u nog iets staan waar u vanaf wilt, dan kunt u zich aanmelden via Jan Sijbers, 06-20838667 of ijzer@muziekverenigingmeierijstad.nl