Afbeelding
Foto: Sem van der Kallen

De Jeugd van Fortuna ’67 is weer begonnen

Sport Sport

Sint-Oedenrode - De vakantie is weer voorbij. Daarom is het weer tijd om lekker te gaan sporten. Onze jeugd is deze week dan ook weer volledig begonnen met trainen.
Het is een erg enthousiaste en gezellige groep die van atletiek houdt. Maar er is nog genoeg ruimte voor kinderen die naar een leuke sport op zoek zijn.

Bij Fortuna ’67 doen we aan hardlopen en atletiek.
Hardlopen doen we op een speelse manier om aan de conditie te werken, maar er zijn ook voldoende mogelijkheden om te trainen voor wedstrijden.
Naast hardlopen doen we ook atletiek. Op onze accommodatie kunnen we verschillende onderdelen beoefenen, zoals hoogspringen, verspringen en hordelopen.
In het voorjaar zijn we begonnen met ons Fortuna speeluurtje. Dit is voor alle kinderen vanaf 4 jaar.
Dit speeluurtje is elke zaterdag, waar we allemaal leuke spelletjes doen. Dit doen we op ons grasveld, maar we gaan ook regelmatig gezellig naar het Kienehoefpark.

Naast onze trainingen zijn er door het jaar heen ook andere leuke activiteiten zoals kerst- en paastraining en als hoogtepunt ons jaarlijkse kamp.

Ben je op zoek naar een leuke sport waar gezelligheid bovenaan staat? Kom dan een paar keer gratis meetrainen en beleef het zelf.

Alle trainingen starten op onze accommodatie aan de Zwembadweg 62. Onze trainingsmogelijkheden zijn:

Maandagavond van 19:30 uur tot 20:30 uur (vanaf 10 jaar)
Donderdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur (vanaf 8 jaar)
Zaterdagmorgen van 09:00 uur tot 10:00 uur
(Fortuna speeluurtje vanaf 4 jaar en hardloopgroep vanaf 6 jaar)

Voor meer informatie:
Patrick Sanders: 0651043336 / fortunaspeeluur@hotmail.com