wethouder Coby van der Pas helpt Toine van der Putten (r) en Gert Jan Rovers (Topgrass) een handje.
wethouder Coby van der Pas helpt Toine van der Putten (r) en Gert Jan Rovers (Topgrass) een handje. Foto: Jeroen van de Sande

Rooise ondernemer geeft gehoor aan noodoproep uit evenementenbranche

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Een noodkreet van ondernemer Rob Voets uit Erp op een online kanaal van Platform Ondernemend Meierijstad triggerde Teun Wouters, eigenaar van Topgrass uit Sint-Oedenrode. Voets bood namens zijn evenementenbedrijf EFG hardwerkende arbeidskrachten aan. Hij had zelf in die maanden namelijk geen werk voor ze. Wouters trok aan de bel bij de gemeente en samen kwamen ze tot een vruchtbare oplossing voor alle partijen.

Zo kan het dus zomaar gebeuren dat je uit Helmond komt, in de evenementenbranche werkt en plotseling meehelpt bij de aanleg van een kunstgrasveld in Sint-Oedenrode. Toine van der Putten maakte het de laatste maanden mee. Hij werkt voor Verbakel party en more uit Mierlo, maar daar is het sinds de uitbraak van corona extreem rustig. “We hadden even wat meer te doen, tot de laatste persconferentie. Nu is het weer ingezakt. Ik ben dan ook blij dat ik hier aan de slag kon. Alles beter dan thuiszitten”, vertelt hij vlak na het symbolisch uitrollen van een kunstgrasmat, samen met onder andere wethouder Coby van der Pas.

Lees verder in DeMooiRooiKrant van komende week.