Afbeelding
Foto: Manon Donkers

Albert Heijn voert actie voor de Voedselbank

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - In de laatste week van augustus heeft Albert Heijn een landelijke actie voor de Voedselbanken gepland. Er is een lijstje samengesteld met producten die speciaal voor de Voedselbank geschikt zouden zijn.

Ook AH Sint-Oedenrode doet mee aan deze actie. Meteen na de kermis, vanaf donderdagmorgen 27 augustus treft u op een prominente plek in de winkel een presentatie van de geselecteerde producten aan. Het zijn allemaal houdbare producten, waarmee ze de pakketten van de Voedselbank kunnen aanvullen. Ook worden er flyers uitgedeeld waarop u kunt zien welke producten u voor de Voedselbank kunt kopen. Deze producten kunnen vervolgens buiten in de kraam aan de vertegenwoordigers van de Voedselbank uit Rooi worden overhandigd. Op de momenten dat er geen vertegenwoordigers van de Voedselbank aanwezig zijn, kunnen de producten in de winkel bij de servicebalie worden afgegeven.

“Dus wij hopen dat ook deze keer u onze Voedselbank weer wilt steunen. Natuurlijk nu al een speciaal woord van dank aan AH Sint-Oedenrode voor hun inzet voor deze actie. Wij rekenen op u en alvast bedankt namens onze cliënten”, vertellen alle vrijwilligers van de Voedselbank in Sint-Oedenrode.