Liv van den Berk
Liv van den Berk

Vier keer een eerste prijs voor Liv v/d Berk

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen maand hebben de Rooise Ruiters en Ponyruiters mooie resultaten neergezet. Op 9 augustus heeft Liv van den Berk weer haar eerste proeven gereden tijdens de dressuurwedstrijd in Uden. Tijdens de coronatijd heeft ze lekker door kunnen trainen met Indigo en dat werd beloond met een mooie eerste en tweede prijs in de klasse C-L2.

Afgelopen weekend reed de amazone weer winst. Op zaterdag reed ze met Indigo in de klasse C-L2 in Boxtel twee nette proeven. Voor beide proeven werden ze beloond met een eerste prijs en mooi jury commentaar. Op zondag startte Liv met haar pony Sil op de springwedstrijd in Schijndel. Na twee foutloze parcoursen met hoge stijlpunten mochten ze de eerste prijs in ontvangst nemen in de klasse C-B.
Ook Eveline de Looij viel afgelopen weekend in de prijzen. Zij ging zaterdag van start met haar paard Zillkenney V (v. Corland). Met twee keer een foutloos parcours behaalde zij de achtste prijs. Op zondag ging Hilde van den Oever van start met Karalda (v. Formidabele) op de dressuurwedstrijd in Uden. Ze behaalde een eerste en derde plaats met een mooie score van 211 en 201 punten in de klasse L2.