Bernie tijdens de verrassingsbijeenkomst.
Bernie tijdens de verrassingsbijeenkomst. Foto: Johnny Huijberts

Tóch nog een kleine Elvis Memorial Day

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode - Bernie de Brouwer belde vorige week nog naar DeMooiRooiKrant om door te geven dat de Elvis Memorial Day geen doorgang zou vinden. Niet wetende dat zanger Mark Elbers juist op die dag een verrassing had voor de organisator én vriend, want dat kunnen de twee elkaar inmiddels wel noemen.

Geen Elvis Memorial Day dus, maar toch werd het een dag om niet te vergeten. Mark Elbers, die ieder jaar op deze dag komt optreden, had een kleinschalige Elvis dag georganiseerd voor Bernie. Zo'n tachtig genodigden, waaronder vrienden en familie van Bernie en fans van Mark Elbers, wachtten de Rooienaar en zijn gezin op.

Toen Bernie door zijn vriendin geblinddoekt De Vriendschap werd binnengeloodst, was de hele zaal stil. Zelfs de kinderen van Bernie hadden hun mondje goed dicht gehouden. Onder muzikale begeleiding werd de blinddoek afgedaan en daar stond een uiterst verraste man. Hij was zichtbaar geëmotioneerd door dit alles en werd onder luid applaus ontvangen. Na een korte inleiding door Mark Elbers en nadat natuurlijk ook Bernie zijn woordje had gedaan werd het toch nog een onvergetelijke Elvis middag met de muzikale klanken van Mark Elbers. Kortom, een Memorial Day die de boeken in kan als onvergetelijk gezellig.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding