Bauke Verschuijten genoot van de natuur in Australië!
Bauke Verschuijten genoot van de natuur in Australië!

Een onvergetelijke tijd in Australië

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode/Australië – “Toen we naar het huis van mijn hostfamily reden, kon je aan de lucht merken dat de bosbranden nog bezig waren.” In Australië ging de 18-jarige Bauke Verschuijten aan de slag als au pair. Na afloop van haar werk trok ze rond door het land. Woensdag 12 augustus kwam ze weer aan op Nederlandse bodem en sloot ze haar moeder in haar armen.

Bauke wist al snel dat ze een tussenjaar wilde nemen, maar niet hoe ze deze ging invullen. Op een gegeven moment zag ze het baantje als au pair voorbijkomen. De Rooienaar: “Ik vind het geweldig om voor kinderen te zorgen en te zien hoe enthousiast en energiek ze kunnen zijn.”

Het leek haar een uitdaging om naar de andere kant van de wereld te verhuizen. Ver weg van familie, vrienden en al het bekende. “Ik was de eerste au pair bij mijn gezin, en dat was te merken. Ze moesten erg wennen”, Bauke blikt terug op de beginperiode. Haar hostparents wisten niet goed hoe ze met een 18-jarige in huis moesten omgaan. “Ze deden er alles aan om me thuis te laten voelen. Soms waardeerden ze mijn privacy iets teveel, waardoor ze ooit niet eens op mijn deur klopten als we gingen eten!” Ze kaartte dit aan en daarna verliep het beter en beter. Bauke zorgde voor twee kinderen van drie en vijf.  

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant.

Met de hostfamily!
Bauke en haar oppaskids!
Afbeelding
Uit het vliegtuig springen!
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding