Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Wat je aandacht geeft groeit

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Dat slaat ook op je eigen brein en je lichaam. Veel mensen hebben moeite met hun denken tot rust te brengen. Er is veel stress. Dat wil vrijwel iedereen minder ervaren, maar hoe pak je dat aan? Hoe vind je de balans in jezelf (terug)? Meditatie is een zeer succesvolle manier. Daar weten Silvie van Hoek en Jos Janssen alles van. Zij gaan meditatiebijeenkomsten geven in hun Healing Zentrum aan de Borchgrave. De inschrijvingen zijn inmiddels gestart.

Meditatie is allang niet meer ‘zweverig’. Miljoenen mensen doen aan vormen van meditatie. Bij veel grote bedrijven is mediteren voortaan net zo normaal als een pauze. “Ook bij ons is het erg laagdrempelig. We nodigen daarom iedereen uit om het eens te ervaren. Het helpt echt om tot rust te komen. Het geeft je balans”, licht Silvie toe. Zij en haar partner Jos geven de bijeenkomsten op woensdagochtend en –avond en op vrijdagochtend.
Ze delen mediteren in drie categorieën in; de zen-meditatie die voornamelijk met stilte te maken heeft, de intuïtieve meditatie en de healende meditatie. Jos legt de intuïtieve meditatie uit. “De mens kan niet meer op zijn intuïtie vertrouwen, omdat ons denken in de weg zit. We krijgen zijn 80.000 gedachten per dag! We kunnen er voor zorgen dat je alles weer echt gaat zien en ervaren.” Een healende meditatie is geschikt voor mensen met lichamelijke klachten. Het zorgt ervoor dat de energie weer in balans komt, waardoor klachten afnemen of verdwijnen.

Silvie en Jos hebben jarenlang ervaring in het geven van meditatiebijeenkomsten en durven dan ook te zeggen dat ze resultaat boeken. Ze geloven in de kracht van een groep, omdat er verhalen gedeeld worden (voor degene die dat wil) en omdat in verbinding staan met anderen positief werkt. Silvie: “Uiteindelijk kan iedereen het ervaren, beleven én waarnemen.” De lessen starten vanaf 5 september. Geef je snel op via de website www.healing-zentrum.nl. Er zijn nog plekken vrij!

Lees binnenkort in DeMooiRooiKrant wat Healing Zentrum Sint-Oedenrode nog meer te bieden heeft, zodra de deuren open gaan.