Het doeboek staat boordenvolk moeilijke opdrachten.
Het doeboek staat boordenvolk moeilijke opdrachten.

‘De Zevensprong blijft thuis’ is gestart

Evenementen

Sint-Oedenrode - Afgelopen maandag startte de Zevensprong. Dit keer niet bij de manege met 275 kinderen en 60 vrijwilligers, maar vanuit thuis. Alle kinderen uit groep 3 en 4 kregen vorige week een vakantiedoeboek van de Zevensprong. Met dit boek kunnen ze deelnemen aan de alternatieve Zevensprong.

Het boek staat boordevol spelletjes en activiteiten. Van het grootste deel van de activiteiten zijn video’s opgenomen die via het Youtube kanaal youtube.zeven-sprong.nl bekeken kunnen worden. De kinderen worden elke dag via het boek en de video’s uitgedaagd om deel te nemen aan de activiteiten. Via Whatsapp en email kunnen ze foto’s en video’s hiervan insturen. Maandag deden er al veel kinderen mee, en werden er mooie creaties ingezonden van zelf gemaakte T-shirts. Ook zijn er veel filmpjes gemaakt voor de sponzen-challenge, waarbij de kinderen een spons naar elkaar doorgooien. In het centrum is een etalage speurtocht uitgezet die ook al vaak is gedaan.

Dinsdag is er een live quiz, waar kinderen via Youtube aan mee kunnen doen. Vrijdag is er een live bingo op dezelfde manier. Ook kunnen de kinderen vrijdag een ijsje komen halen tijdens de omgekeerde vossenjacht.  Daarnaast zijn er elke dag nog verschillende andere uitdagingen; zoals een speurtocht lopen, een hut bouwen, een vlag maken, een stoepkrijttekening maken, een hindernisbaan bedenken en een lied zingen.

De organisatie is erg blij dat er op deze interactieve manier toch een Zevensprong kan plaatsvinden, en hoopt dat er veel kinderen mee blijven doen bij alle leuke uitdagingen. Er zijn heel veel mooie prijzen hiermee te winnen. De prijswinnaars worden vrijdag na de bingo bekend gemaakt.

Geen informatie missen over deze alternatieve Zevensprong? Volg de Zevensprong  via www.zeven-sprong.nl, facebook ”Stichtingdezevensprong”,  Instagram “zevensprongrooi”. Geen video missen? Abonneer je dan op youtube.zeven-sprong.nl   

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding