Afbeelding
Foto: Henri van Hoorn

MooiRooi Plus leden bedankt!

Oproep

Sint-Oedenrode - We willen alle MooiRooi Plus leden die zich de afgelopen maanden hebben aangemeld voor ons platform bedanken voor de inschrijving. Het helpt DeMooiRooiKrant door deze moeilijke tijd en het zorgt er voor dat we u gratis nieuws kunnen blijven aanbieden, nu en in de toekomst.

Gratis nieuws is niet meer van deze tijd, wordt wel eens gezegd. Ook online vragen landelijke, regionale en lokale kranten steeds vaker geld in ruil voor bepaalde artikelen. Daar willen MooiRooi.nl en DeMooiRooiKrant niet aan beginnen. Wij willen gratis nieuws blijven brengen, maar dan hebben we wel uw hulp nodig! Daarom zijn we ook zo blij met iedere inschrijving.

Aanbiedingen en magazine
Door de grilligheid van de huidige coronaperiode gaan we de MooiRooi Plus leden vanaf het najaar extra voordelen bieden. Er komen kortingsacties voor leden en ‘MooiRooi Plussers’ ontvangen een speciaal magazine in de brievenbus. Er is op de achtergrond al een start mee gemaakt!

Juist nu!
Leden van MooiRooi Plus kiezen er voor om een vrijwillige bijdrage van 26 euro te doneren. Als zoveel mogelijk mensen dat willen doen, dan kunnen wij nu en in de toekomst gratis nieuws aan blijven bieden! Dan blijven we aanwezig op alle evenementen, blijven we nieuwsberichten en oproepen plaatsen voor uw favoriete vereniging en kunnen we mooie grote portretten van Rooienaren blijven schrijven. Zo blijven we voor iedereen bereikbaar. Juist dat is erg belangrijk in deze tijd!

Nog geen Lid? Schrijf je in!
Schrijf je in via www.mooirooi.nl/plus een ontvang vanaf dit najaar extra voordelen zoals kortingen bij winkels, kans op mooie prijzen en een exclusief MooiRooi Plus magazine. Dat alles voor slechts 0,50 cent per week! Hopelijk doe je mee en word je lid. Je bent in ieder geval van harte welkom! 

Lukt het inschrijven niet online? Speciaal voor u hebben we in DeMooiRooiKrant van deze week een inschrijfformulier afgedrukt. Veel succes en alvast hartelijk bedankt voor uw aanmelding! Lever je het formulier bij ons in, dan krijg je een gratis ijsje bij Chicken en Burgers! Lekker!