Afbeelding
Foto: Nienke Habraken

Fioretti verrast Rooise geslaagden

Roois nieuws Human interest

Sint-Oedenrode - De regen komt met bakken uit de lucht, maar dat weerhoudt het Fioretti college er niet van om hun geslaagden op een ludieke manier te verrassen. De Rooise Bram werd vanochtend wakker geschud door luid getoeter. Een prachtige vrachtwagen kwam de oprit oprijden. Alle geslaagde leerlingen werden namelijk individueel bezocht door de mentoren in een bijzonder voertuig. Door de hevige regenval werden de plannen iets gewijzigd, maar het was niet minder speciaal!

Met een enorm kabaal worden de docenten van het Fioretti college ontvangen. De trotse ouders van Bram staan met een lach van oor tot oor te luisteren hoe hij wordt toegesproken door zijn mentor. Tijdens het ondertekenen van het diploma, onder de overkapping, in plaats van op de wagen, is er sprake van een heus fotomoment. Bram is niet de enige die wordt verrast, want zijn familie toverde gebak en koffie tevoorschijn voor alle aanwezigen. In de loop van de middag worden de andere geslaagden uit Sint-Oedenrode ook verrast.

Gedurende een aantal dagen worden alle geslaagden van het Fioretti college bezocht en dat zijn er heel wat, met 99% geslaagden. 

Afbeelding
Afbeelding