Afbeelding
Foto: Ad van de Graaf

Publiek geniet weer van theater bij De Blauwe Kei

Regionieuws Kunst en Cultuur

Meierijstad - Op vrijdag 26 juni opende Theater De Blauwe Kei voor het eerst sinds maanden weer haar deuren voor publiek. Twee cabaretiers betraden, speciaal voor de Vrienden van het theater, een pop-up podium in de Koekbouw. Dit deden ze driemaal, voor steeds 30 personen. Geheel Corona-proof dus. 

De bezoekers genoten met schone handen, op afstand van elkaar en onder het genot van een drankje, van twee eersteklas cabaretiers: Thijs van de Meeberg en Anne Neuteboom. Voor beide artiesten was het de eerste keer dat ze weer optraden, sinds het Coronavirus de theaterwereld stillegde. Zichtbaar genoten de twee cabaretiers van hun plek terug op het podium. 

“Wat fijn dat we eindelijk weer naar het theater kunnen”, geeft een van de bezoekers aan. De Blauwe Kei: “Er hing een ontspannen sfeer en na afloop van de voorstellingen beseften we ons n??eer wat we gemist hebben in de afgelopen maanden. Het was heerlijk om weer artiesten en theaterbezoekers in huis te hebben. Dat smaakt naar meer!”

Het nieuwe theaterseizoen van De Blauwe Kei start in september. De verkoop van seizoen 20-21 start op 27 augustus (voor Vrienden op 25 augustus). Meer info op www.blauwekei.nl.