Rabobank in Sint-Oedenrode is voorlopig nog gesloten.
Rabobank in Sint-Oedenrode is voorlopig nog gesloten. Foto: Kim Schepens

Rabobankkantoor Schijndel weer open

Zakelijk Zakelijk

Meierijstad - We zijn nog niet uit de coronacrisis. De Rabobank zet daarom vol in op het verder optimaliseren van onze digitale dienstverlening, zodat u op een makkelijke en veilige manier uw bankzaken kunt regelen.

Er komen er steeds meer versoepelingen op de huidige coronamaatregelen. Logisch dat u zich daardoor afvraagt wanneer de Rabobank weer meer kantoren opent. Zij luisteren daarbij goed naar hun leden. Om die reden opent de bank gefaseerd meer deuren van haar kantoren.

Voor klanten die de kantoren weer willen bezoeken is het belangrijk dat ze weten waar en wanneer ze bij ons terecht kunnen.

Heropening kantoor Schijndel per 22 juni
Tot aan 22 juni was alleen het kantoor aan de Stationsstraat in Boxtel geopend. Nu komt daar het kantoor aan de Hoofdstraat in Schijndel bij. Deze vestiging is vanaf maandag 22 juni iedere werkdag open tussen 9.00 en 17.00 uur. De geldautomaat aldaar is dagelijks beschikbaar tussen 7.00 en 23.00 uur. Ook is hier een geldstortautomaat (CDS) beschikbaar. Voor de sealbagautomaat verwijst de Rabobank vooralsnog naar de kantoren in Boxtel en Veghel.

De aanleiding voor de sluiting van sealbagautomaten was het toenemende aantal zware plofkraken en de veiligheid van omwonenden. Deze situatie is nog niet veranderd, vandaar dat heropening helaas niet zondermeer vanzelfsprekend is. Wij blijven de situatie volgen en nemen de belangen van al onze leden hierin in overweging.

Waarom kantoor Schijndel?
Er is gekozen voor Schijndel, vanwege een logische spreiding in het werkgebied van de Rabobank. Daarnaast heeft dit kantoor meerdere automaten, zodat we de Rabobank haar klanten zo optimaal mogelijk kan bedienen. Een vestiging heropenen is een secure operatie, omdat zij een schoon en veilig kantoor open willen stellen en een goede routering moeten aanbrengen, waarbij de veiligheid van de klanten en medewerkers voorop staat. Over de heropening van andere kantoren is nog niets bekend. Zodra hier meer duidelijkheid over is, zal de Rabobank dat vanzelfsprekend communiceren.

Veiligheidsmaatregelen
Als Rabobank willen we er zijn voor klanten die ons echt nodig hebben. Wel nemen we een aantal veiligheidsmaatregelen:er mogen maximaal twee klanten tegelijkertijd in het kantoor, afstand van minimaal 1,5 meter en complexe vragen (o.a. hypotheken of beleggen) via videogesprek of op afspraak,

Heeft u hulp nodig bij een geldopname, maak dan een afspraak op (0413) 491 491.
Kijk voor meer informatie en actuele openingstijden op rabobank.nl/hvdm