Afbeelding

Je barbecue begint bij Keurslagerij Kluijtmans

Zakelijk Zakelijk

Doe je ogen dicht… Denk aan lekker eten, ruik de geur van de barbecue, proef overheerlijke sauzen. Wanneer je de ogen weer open doet, sta je in de winkel van Keurslagerij Kluijtmans in de Kerkstraat. Daar begint je verrukkelijke barbecue.

Al sinds jaar en dag staat de slagerij van Gerald Kluijtmans en zijn team in het teken van kwaliteit. De keurslager is een begrip in Rooi en omstreken. Behalve het normale assortiment aan vleeswaren en verse maaltijden biedt Keurslagerij Kluijtmans smakelijke pakketten voor een geslaagde barbecue-avond. Om het makkelijk te maken voor de barbecueliefhebber heeft Kluijtmans ze in verschillende formaten. “Soms komen mensen alleen voor onze beroemde sauzen. Dat is een geweldige eer natuurlijk, maar dan missen ze nog zoveel meer lekkers! We hebben heerlijke verschillende vleessoorten voor de barbecue. In combinatie met rauwkost, koude schotel en onze sauzen is dat een garantie voor een heerlijke maaltijd”, vertelt Gerald enthousiast.
Bij Keurslagerij Kluijtmans bieden ze een standaardpakket aan, een populair pakket en een luxe pakket. De klant krijgt een makkelijk overzicht en mag de uiteindelijke keuze maken. De opbouw is vanzelfsprekend in hoeveelheden, maar ook in luxe. Heeft iemand zin in vis? Dan hoeven ze niet naar een andere zaak. De keurslager in de Kerkstraat biedt eveneens een heerlijk vispakket met een scampispies, visspies tri colore, botervis in pepermarinade en een zalmspies. Daarvan loopt het water je in de mond…
Gerald: “We krijgen veel vraag naar de pakketten. Het hoeft maar een beetje mooi weer te zijn en mensen gaan barbecueën. We geven tips en adviezen over hoe het vlees of de vis het best bereid kan worden. Zeker met grote stukken vlees geven we mee wat de kerntemperatuur moet zijn. Dat is toch wel belangrijk voor de beste smaak.”

Die grote stukken vlees zijn de laatste jaren populairder geworden. Keurslagerij Kluijtmans verkoopt onder andere Picanha en stukken Procureur. “Dat is erg lekker, maar voor deze soorten vlees moet je wel geduld hebben”, glimlacht hij.