Wat een plaatje!
Wat een plaatje!

Vader Frans krijgt complete make-over via Natuurlijk! Sint-Oedenrode

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode – Natuurlijk! Sint-Oedenrode zette afgelopen week een speciaal initiatief uit: een Vaderdag make-over. Uit een aantal inzendingen werd Schijndelnaar Frans van Bilsen (67) uitgenodigd. Niet voor niets, na alles wat hij heeft meegemaakt kon hij wel een opkikker gebruiken. Enkele Rooise ondernemers hielpen daarbij. 

Frans werd aangemeld door zijn dochter en schoondochter. Niet alleen omdat hij een lieve en leuke vader en opa is, maar ook omdat hij een zware tijd achter de rug heeft. Na twee jaar is hij ‘schoon’ verklaard van longkanker. Een make-over is een mooie manier om die tijd achter zich te laten.

De dag begon in Sint-Oedenrode bij de kapper. Frans mocht bij Mr. Barber in de stoel van de meest grappige kapper van Rooi en omstreken: Walid. Die ging niet alleen aan de slag met het haar, maar gaf er ook een gezichtsbehandeling bij. Nadat zijn coupe tip top in orde was, werd zijn neus- en oorhaar gewaxt en werden zijn wenkbrauwen bijgewerkt. Het middelpunt voelde zich meteen als herboren, vooral ook omdat hij er een gezellige tijd had.

Daarna viel Frans in de handen van twee modekoninginnen: Dolinda Opheij van Switch Fashion & Lifestyle en Willy-Ann Gerits van Gerits man en mode. Na een korte observatie en een leuk praatje wisten ze precies wat ze hem aan wilden trekken. Ze schuwden het niet om Frans kleding buiten zijn comfortzone aan te bieden. Hij vond het geweldig om door de twee dames gestyled te worden.

Eenmaal strak in het pak en goed gekapt vervolgden Frans en zijn entourage de route naar De Vriendschap in Boskant. Zijn vrouw, dochter, zoon, schoondochter en twee kleinkinderen zaten er in spanning te wachten op het eindresultaat. Ze waren blij verrast. De aftermovie is deze woensdag te zien op de social media kanalen van Natuurlijk! Sint-Oedenrode. Bij deze alvast een leuke fotoserie. Zie Frans genieten!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding