Afbeelding
Foto: Nander de Wijk

Welcome back, leden van The Power Community Sint-Oedenrode!

Zakelijk Zakelijk

Vanaf 1 juli mogen alle sportscholen onder gepaste maatregelen hun deuren weer openen. Guus van Diest, eigenaar van The Power Community Sint-Oedenrode, verwelkomde zijn leden afgelopen weekend met een speciaal event georganiseerd voor zijn mensen.

‘Na een tijd van online training geven, een geheel nieuw programma en zelfs een online platform, is het toch wel extra genieten om je leden weer te zien en te mogen ontvangen. Dit event hebben ze dik verdiend! Afgelopen periode hebben deze toppers laten zien wat verantwoordelijkheid nemen op leefstijl betekent en daar ben ik toch wel erg trots op.’

Afwachten is iets dat de Rooienaar niet heeft gedaan. Alle studio’s van de The Power Community sloten hun deuren eind maart, maar ze kwamen direct met een alternatief voor hun leden, en zo ook de Rooise studio. Door online trainingen in de woonkamer, wekelijkse coachingsessies, maar vooral de hechte community heeft een groot deel van de leden hun resultaten weten door te zetten.

‘Structuur, regelmaat, alle ballen hoog houden… Ik vind het toch wel moeilijk nu tijd te vinden om te trainen. Deze zaken hoorde ik veel terug tijdens het bellen van mijn leden eind maart. In een periode van thuis werken, omstandigheden die veranderen en niet mee zitten, is het al gauw een logisch gevolg dat goed voor onszelf zorgen en trainen op de laatste plaats komen. Hoewel onze programma’s al zijn ingericht op bovenstaande hulpvragen, konden we niet anders dan hierop anticiperen en zo ontstond er een nieuw programma; het WE ARE Programma.’.

Met een DJ, verse smoothies van de plaatselijke groentewinkel, een goedlachse training op maat, een persoonlijk cadeau en een goed georganiseerde samenkomst met de juist genomen maatregelen, hing er afgelopen zaterdag een hele fijne sfeer bij de studio van The Power Community Sint-Oedenrode.

‘Het is fijn mensen weer te mogen ontvangen. Dit is waar we het voor doen; van waarde zijn voor mensen, mensen verbinden en daar een krachtige leefstijl op nahouden.’.

Guus van Diest
Owner/Coach The Power Community® Sint-Oedenrode
Handelsweg 25, 5492 NL Sint-Oedenrode
06 42479664, www.thepowercommunity.eu

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding