Claudia Toorenburg en medewerker Liz Staadegaard.
Claudia Toorenburg en medewerker Liz Staadegaard. Foto: Jos van Nunen

LLEN Fashion: voor de vrouwelijke hippe dames

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Sinds enkele weken is Claudia Toorenburg de trotse eigenaresse van de kledingzaak LLEN Fashion. De geboren Haagse zag haar kans schoon toen ze de gelegenheid kreeg om de winkel over te nemen. Precies in het hart van het Rooise winkelgebied gaat ze er iedere dag voor om de mooiste kleding aan de vrouw te brengen.

Haar hele leven is Claudia al werkzaam in de modewereld. Ze werkte in de confectie, maar ook als label- en salesmanager voor verschillende merken. Door de jaren heen heeft ze een enorm netwerk opgebouwd, in de Randstad, maar ook daarbuiten. Dat komt haar nu goed van pas bij het inrichten van haar winkel. “De drempel heb ik iets omlaag gebracht”, doelt Claudia op de prijsklasse die eerst wat hoger was. “Ik heb toegankelijke en goede merken toegevoegd aan het assortiment. Interessant voor dochter, moeder én oma. Voor de vrouwelijke hippe dames.”
Volgens de eigenaresse is de mix van merken nu heel breed en hangt er nu net wat meer wat makkelijker is in prijs. Zo hoopt ze dus een breder publiek te trekken en dat lukt nu al aardig. “De laatste weken hebben we het lekker druk. We zitten hier dan ook op een geweldig punt. Zo ben ik blij dat de terrassen weer open zijn, want dan kom ik nog duidelijker in beeld.”
De collectie van LLEN Fashion wordt met regelmaat ververst. “Dat vinden mijn klanten heerlijk, dat ze telkens weer iets nieuws zien”, weet Claudia. Ze heet iedereen van harte welkom.