Het kantoor van Meierij Accountancy en Advies
Het kantoor van Meierij Accountancy en Advies

Denken vanuit de business van de klant

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Klantgerichtheid, proactief advies, betrokkenheid en ondernemend: voor Meierij Accountancy & Advies zijn dit geen loze kreten maar juist het onderscheidend vermogen.

Onderscheidend
Tien jaar geleden op 1 juni 2010 begon Judith Brouwers met Meierij Accountancy vanuit haar woning in Olland. Juist vanwege haar klantgerichtheid kwamen er steeds meer klanten bij en al snel betrok Judith samen met haar eerste werknemer Ellen Cornelissen een kantoor. “Door het accent te leggen op proactief advies maakte mijn inmiddels gegroeide bedrijf vierenhalf jaar geleden een volgende mooie stap” vertelt Judith trots. Met haar team betrok Judith een verdieping in de kantoortorens aan de A50 in Sint-Oedenrode. Op het pand kwam de huidige naam: ‘Meierij Accountancy & Advies’.

Oplossingen
Voor ondernemers die willen groeien toont het team van professionals een grote betrokkenheid. Proactief advies op basis van actuele cijfers staat voorop. Door te sturen op actuele cijfers kunnen ondernemers in iedere fase van hun bedrijf fiscaal optimaal ondernemen. Judith en haar team zijn een sparringpartner voor ondernemers, waardoor ondernemers de juiste beslissingen kunnen nemen en snel kunnen schakelen. “Digitalisering van de administratie is één van de kwaliteiten van ons kantoor. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken om de administratie van bedrijven te digitaliseren.” Dit werd ook landelijk opgemerkt in 2016 door de nominatie van het kantoor voor de Cloud Award voor innovatieve kantoren die voorop lopen met digitalisering en samenwerking met hun klanten. Judith vertelt trots dat het team al veel bedrijven geholpen heeft met het optimaliseren en digitaliseren van hun administratie.

Netwerk
Meierij Accountancy & Advies heeft naast het team een netwerk van specialisten om ondernemers te ondersteunen, zoals financieringsspecialisten, juristen, coaches en notaris. De relaties van Meierij Accountancy & Advies worden met inspirerende ondernemersavonden op de hoogte gehouden van allerlei ontwikkelingen.

Coronatijd
In deze bijzondere tijd heeft het team proactief voor de klanten en relaties een Corona Checklist opgezet, bestaande uit tips en de eventueel te ondernemen acties. Wanneer bedrijven vanwege de Coronacrisis hun eigen businessmodel opnieuw tegen het licht moeten houden, heeft men samen met het eigen netwerk een Corona Canvas ontwikkeld, wat als tool ingezet kan worden. Sturen op actuele cijfers is in deze tijd essentieel om vooruit te kijken en niet voor verrassingen te komen staan.

Toekomst
“De afgelopen tien jaar zijn voor ons ontzettend snel gegaan. De komende tien jaar gaan de ontwikkelingen door digitalisering nog sneller. Doordat ons kantoor hierin voorop loopt, kunnen wij goed meedenken vanuit de business van onze klant”. Judith en haar team hebben er zin in.