Afbeelding

Doe mee en word Roois Kampioen BBQ!

Oproep

Sint-Oedenrode - Culinair barbecueën is hot! Het is voor veel Rooienaren een hobby geworden. Op social media zie je met regelmaat de meest lekkere – zelfbereide – maaltijden voorbij komen. Het lijkt wel een strijd wie het best voor de dag komt. Daarom komt DeMooiRooiKrant, in samenwerking met verschillende Rooise ondernemers, met het Roois Kampioenschap BBQ. Word jij de kampioen van 2020? Lees verder en doe mee!

Wat houdt het toernooi in?
Het is in deze tijd niet mogelijk om een fysiek evenement te organiseren. Omdat je toch al gewend bent om meer tijd in de eigen tuin door te brengen, krijg je de kans om je vanaf die plek te kwalificeren voor de GROTE FINALE. Vanaf 1 juni vragen we deelnemers om zo origineel mogelijk beeldmateriaal in te sturen. Dat mag een filmpje zijn, maar ook een foto (beiden met onderschrift) waarbij barbecueën centraal staat. Het insturen staat gelijk aan inschrijven en dat duurt tot en met 12 juni. Daarna gaat een deskundige jury kiezen wie zich gaat plaatsen voor de GROTE FINALE, die begin juli op een verrassende plek in Sint-Oedenrode plaatsvindt.

Insturen naar…
Stuur je filmpje en/of foto met als thema BBQ (met onderschrift) naar de MooiRooi Hotline: 06-89970555

Wat kan je winnen?
Geweldige lokale barbecueprijzen van lokale ondernemers, een mooie bokaal en eeuwige roem!

Schrijf je in en blijf de geur van MooiRooi volgen via www.mooirooi.nl, via DeMooiRooiKrant, Facebook, Twitter en Instagram.