Jessica had eerder een succesvolle puzzelactie
Jessica had eerder een succesvolle puzzelactie Foto: Jeroen van de Sande

Veiling om ouderen een hart onder de riem te steken

Oproep

Sint-Oedenrode - Na het succes van haar puzzelactie waarmee ze niet alleen ouderen blij mee maakte, maar ook geld mee heeft opgehaald zet Jessica de Jong haar actie door. Op dit moment is ze een inzamelingsactie gestart door middel van een veiling. Met het geld wat ze ermee ophaalt wil ze ouderen een gratis appelpuntje aanbieden op het terras van d´n Dommel.

Door haar werk bij Odendael hoort ze van veel ouderen dat zie hier naar uitkijken. Met haar actie steunt ze ouderen, horeca en lokale ondernemers. De appelpuntjes worden namelijk gehaald bij plaatselijke bakkers. Hiervoor heeft ze een Facebookgroep aangemaakt: ´corona lied, steun ouderen´. Want naast dat ze een veiling organiseert, heeft ze ook een lied laten maken om ouderen een stem te geven.

De veiling is al begonnen, maar er kunnen tot 20 juni items aan worden toegevoegd. Onder andere Jack Kuijpers van Juwelier Opaal heeft aangeboden om een ring te ontwerpen en te veilen. Geld doneren kan via Facebook of door Jessica een bericht te sturen voor een betaalverzoek.