Fred Verzantvoort (l) neemt de pakketten van Jan Voets in ontvangst.
Fred Verzantvoort (l) neemt de pakketten van Jan Voets in ontvangst.

Pannenkoeken voor de Voedselbank

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - Deze week heeft Service Club Rooi (SCR) aandacht geschonken aan de kinderen van de gezinnen die in deze lastige tijd gebruik moeten maken van de Voedselbank. Hoewel menig ouder op zijn tijd zelf ook een pannenkoek zal lusten, zullen met name de kinderen in het gezin blij geweest zijn met het pannenkoekenpakket. Met verse appels is ook aan de vitaminen gedacht.

Deze keer mochten ze rekenen op de forse ondersteuning van de Jumbo, in totaal zijn weer 60 pakketten samengesteld met pannenkoekenmix, melk, stroop, poedersuiker en appels. De afgelopen weken heeft de SCR in samenwerking met enkele van de supermarkten, die de jaarlijkse voedselpakketten actie voor de kerstdagen mede mogelijk maken, de Voedselbank met extra thematische voedselpakketten kunnen ondersteunen. “Hopelijk gaat het met het soepeler worden van de maatregelen rondom COvid-19 ook met de meeste gezinnen snel beter. Maar mocht het nodig blijken dan probeert SCR de Voedselbank opnieuw te ondersteunen”, laat de Serviceclub weten.

Maar SCR heeft ook oog voor andere maatschappelijke initiatieven, wilt u hierover meer weten of heeft u een initiatief waaraan SCR mogelijk kan bijdragen, kijk dan op www.serviceclubrooi.nl of ga naar de facebookpagina van SCR voor meer informatie.