Afbeelding
Foto: Jeroen vd Sande

Gatenkaas

Ingezonden Ingezonden

Sint-Oedenrode - Het wegennet in Rooi is zo langzamerhand veranderd in een pechweg! De pek is weer weg. Een grote gatenkaas!

Meierijstad herstelt de wegen in Schijndel waar nog nauwelijks een gaatje in zat. Maar in Rooi wachten ze liever totdat de gaten groot genoeg zijn om er borden bij te zetten van 'slecht wegdek'. Die halen ze elk jaar weer tevoorschijn. Waarom?

De wegenbouwer zal binnenkort toch wel weer beginnen met gaten te dichten. Dat doen zij al jaren en de gemeente maar dokken voor deze reparaties! Kan het niet in één keer goed gemaakt worden? En hoe zit het met garantie?
Al een aantal jaren terug is de gehele wegenstructuur zogenaamd hersteld. Nu komen de gaten na één winter alweer terug en daarna begint het gelap! Dat moet een normaal bedrijf in welke handel dan ook zo maar eens afleveren. Garantie tot aan de deur!? Meierijstad is een ‘lapgemeente’ vind ik. U ook? De garagebranche vaart er wel bij met vervangen van schokbrekers. Hopelijk nu een keer een goed herstel van de pe'k'ch wegen in Rooi...

Theo van der Hagen

Wilt u ook uw mening laten horen in deze rubriek? Stuur de tekst naar redactie@demooirooikrant.nl en gebruik niet meer dan 500 woorden. De redactie bepaalt uiteindelijk altijd of het geplaatst wordt. Het is een vereiste om uw naam onder het ingezonden artikel te plaatsen.