Afbeelding

Online gaming community start in Sint Oedenrode

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - In deze tijden van corona zijn jongeren veel thuis. De sociale contacten van jongeren vinden vooral plaats via de digitale weg. Ook zijn er veel jongeren die aan het gamen zijn geslagen. Vanuit het jongerenwerk van Welzijn De Meierij zijn ze in april gestart met het oprichten van een online gaming community voor Meierijstad. Via Discord willen ze jongeren uit Meierijstad met elkaar in contact brengen om samen te gamen en online te hangen.

Denk hierbij aan het samen uitwisselen van tips en trucs voor games, het samen met elkaar spelen van online games of het gezellig chatten met elkaar over de games die er op dit moment worden gespeeld.

Heeft u een zoon of dochter in de leeftijd van 12 tot 24 jaar, die het leuk vindt om te gamen of ben jij die zoon of dochter en wil jij graag meedoen aan en meedenken over deze gaming community? Of wil je gewoon gezellig samen gamen met andere jongeren uit Meierijstad en omgeving? Meld je dan aan voor het Discord kanaal Gaming Meierijstad. Aanmelden kan via: jongerenwerk@welzijndemeierij.nl