Afbeelding
Foto: Jeroen vd Sande

Subsidie energiebesparing eigen huis

Woningbouw Woningbouw

Sint-Oedenrode - Huiseigenaren kunnen voor de eigen woning een subsidie krijgen voor energiebesparende maatregelen. De subsidie geldt voor isolatie in vloeren, daken, gevels en glas. Wel moeten er minimaal 2 maatregelen genomen worden. Als er ook andere energiebesparende maatregelen genomen worden kunt u recht op extra subsidie hebben. Voor de volledige regelink kunt u terecht op www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/seeh/eigenaar-én-bewoner

De subsidieregeling is open vanaf 2 september 2019 en loopt door tot en met 31 december 2020. Momenteel is er, van het budget van 86 miljoen, ca 12. miljoen aan subsidie verleend en ca. 25 miljoen aan aanvragen zijn in behandeling. Let op: de aanvraag moet achteraf ingediend worden, zodra alles gerealiseerd én betaald is.

Voor meer informatie over deze subsidie kunt u contact opnemen met A.W.J. van der Vleuten, Van de Ven Accountants|Adviseurs via vleuten@vdven.nl of 0413-491111. Wij kunnen u ook helpen met berekeningen over de hoogte van de subsidie en kunnen de aanvraag voor u verzorgen.