Afbeelding

TV de Kienehoef hervat trainingen voor jeugd

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Tijdens de persconferentie van premier Rutte op 21 april jl. werd duidelijk dat de jeugd in Nederland onder bepaalde voorwaarden weer mocht gaan sporten in overleg met de eigen gemeente.

Afgelopen week is er veel contact geweest tussen Tennisvereniging de Kienehoef en gemeente Meierijstad. Na goedkeuring van protocollen en met de benodigde aanpassingen zijn woensdag 29 april de trainingen voor jeugd t/m 18 jaar hervat. Voor spelers t/m 12 jaar zijn alleen hygiënemaatregelen van toepassing en van 13 t/m 18 jaar gelden de regels van de 1,5 meter samenleving.
Aangezien het park is gesloten voor volwassenen wachten spelers en eventuele ouders op de parkeerplaats 5 minuten voor aanvang van hun training. De spelers worden daar opgehaald door de trainers Cees of Tim en worden begeleid naar de banen. Aangezien alle banen vrij zijn wordt er met 2 leerlingen per baan getraind. Voor de training worden alle handen gedesinfecteerd en na iedere les worden alle trainingsballen gewisseld. Iedereen neemt zijn eigen bidon met water mee en het clubhuis / toilet is alleen geopend voor 'calamiteiten'. Op bovenstaande manier is het mogelijk om op een veilige manier weer te sporten. Tot grote vreugde van onze jonge spelers.