Afbeelding

Boskant hervat trainingen voor jeugdleden en niet-leden

Sport Sport

Boskant - Veel kinderen stonden al een hele tijd te popelen, maar eindelijk is het dan zover: in de week van 4 mei heeft v.v. Boskant de jeugdtrainingen gefaseerd weer hervat. In de afgelopen periode is hard gewerkt om aan alle noodzakelijke richtlijnen te voldoen, dus we zijn erg blij dat de gemeente uiteindelijk de “go” heeft gegeven om met de jeugd weer het veld op te gaan! 

In de eerste week zijn alle pupillenteams weer gestart met de trainingen. Van de juniorenteams traint enkel de JO19 één keer. Deze training dient als een pilot op basis waarvan beoordeeld wordt hoe de “1,5 meter trainingen” er in de praktijk uitzien en of in de week van 11 mei ook de andere juniorenteams hun trainingen kunnen hervatten. Dit zal dan in eerste instantie voor één keer per week zijn in plaats van de gebruikelijke twee keer.

Aansluitend op het advies van de regering en de gemeente, zullen de jeugdtrainingen behalve voor onze eigen jeugdleden ook open staan voor kinderen die geen lid zijn van onze vereniging. Iedereen is welkom, maar we weten vooraf uiteraard wel graag wie we kunnen verwachten. Heb je interesse, meld je dan aan via www.sjorssportief.nl of via een mailtje naar info@vvboskant.nl, zodat wij je ook bij de juiste leeftijdsgroep kunnen indelen!

Ondanks de crisis heeft de vereniging de afgelopen periode ook op andere vlakken niet stil gezeten. Het sportpark heeft een mini-metamorfose ondergaan, die binnenkort gecompleteerd zal worden met het plaatsen van de nieuwe LED-verlichting en de Voedselbank is verblijd met een groot deel van de nog aanwezige kantine voorraden.