Afbeelding

Rhode gaat sponsoren ondersteunen met loterij

Oproep Coronavirus

Sint-Oedenrode - Het coronavirus heeft onze samenleving compleet op zijn kop gezet. Voor voetbalvereniging Rhode is het een droevig beeld om het sportpark al maanden zo leeg te zien. De geliefde sport voetbal ligt al tijden stil, al lijkt daar langzaamaan beweging in te komen met het vrijgeven van sportactiviteiten voor de jongere jeugd. Daar waar Rhode beperkt worden in het uitoefenen van onze sport, worden veel van de sponsoren hard getroffen door de maatregelen in de strijd tegen deze onzichtbare vijand. "Aangezien we voor elkaar moeten zorgen in deze zware periode, vinden wij het als Rhode tijd om iets terug te doen voor zij die het ons jaar in jaar uit (mede)mogelijk maken onze passie uit te voeren: voetballen", laat de club in een persbericht weten.

 Daarom start Rhode een loterij. Onder het motto 'Wees loyaal, koop lokaal' roepen zij iedereen op (leden en niet-leden) om te kopen bij sponsoren van Rhode. Met uw aankoopbewijs als lot maakt u 10 weken lang wekelijks kans op een cadeaubon van EUR 75, EUR 50 en EUR 25 die in te leveren is bij deelnemende Rhode-sponsoren.

Wanneer de actie start is nog even afwachten. Door de huidige maatregelen is het nog niet voor alle ondernemers mogelijk zijn of haar deuren te openen. Na de volgende update vanuit de overheid zal Rhode de startdatum kiezen en de precieze spelregels presenteren. In de tussentijd sluit Rhode zich volledig aan bij het initiatief 'Wees loyaal, koop lokaal' en vragen ze u goed op uzelf en anderen te letten.