Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Rooise cadeaukaart speciaal voor mantelzorgers

Roois nieuws

Sint-Oedenrode / Meierijstad – De gemeente Meierijstad biedt jaarlijks duizend mantelzorgers in deze gemeente een cadeaukaart aan ter waarde van 60 euro. Vanaf dit jaar kunnen ze ook kiezen voor de Rooise cadeaukaart van Natuurlijk! Sint-Oedenrode.

Dat maakt het gebaar voor de mantelzorgers helemaal af. Afgelopen jaren konden ze uitsluitend kiezen voor waardebonnen van de Schijndelse en Veghelse winkeliersvereniging. Daar komt nu dus Natuurlijk! Sint-Oedenrode bij. Voorzitter van deze organisatie, Sietske Hubens, is daar erg blij mee. “Doordat nu ook de N!SO-cadeaukaart wordt aangeboden aan mantelzorgers (wat overigens een mooi gebaar is van de gemeente) worden zij nóg meer in het zonnetje gezet. Er is niks mooiers te geven dan een NSO-cadeaukaart, omdat die breed inzetbaar is binnen Rooi en voor ieder wat wils: van een etentje tot aan kleding of de reguliere boodschappen.” 

Meer dan 35 winkels en horecazaken zijn bij het spaarsysteem van de Natuurlijk! Sint-Oedenrode spaarkaart aangesloten. Alleen bij die zaken valt de cadeaukaart te verzilveren. Op www.natuurlijksintoedenrode.nl staat wie er allemaal bij aangesloten zijn. Bent u ondernemer en wilt u zich ook aansluiten bij de N!SO-klantenkaart? Dan vindt u daar ook informatie van op deze website.