Afbeelding

Naar de notaris in corona-tijden?

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Dat is zeker mogelijk! Als u dat wilt, kunt u een afspraak bij ons op kantoor plannen. Voor een bespreking kunt u er ook voor kiezen deze per telefoon of beeldbellen te laten verlopen. Voor de veiligheid van onze cliënten en onszelf verzoeken wij u alleen naar ons kantoor te komen als u geen klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts ervaart. Als u daardoor niet naar ons kantoor kunt komen, zoeken we met u naar een oplossing om de afspraak door te laten gaan.

Wordt de verkoop van uw woning via ons kantoor geregeld? U zult van ons een (kosteloze) volmacht ontvangen met instructies voor de ondertekening daarvan. U hoeft dus niet op ons kantoor te verschijnen, maar bent daarvoor uiteraard wel gewoon welkom, als u dat liever wenst.

Regelt ons kantoor de aankoop van uw woning? U dient dan (als u ook een hypotheekakte komt tekenen) verplicht op kantoor uw handtekening te plaatsen. Hetzelfde geldt voor huwelijkse voorwaarden, testamenten en levenstestamenten.

Alle mogelijke hygiënemaatregelen zijn en worden genomen op ons kantoor. We schudden geen handen en bewaren een veilige afstand. Wij verzoeken u geen andere personen mee te nemen naar ons kantoor dan die noodzakelijk zijn voor de afspraak. Heeft u van een ander notariskantoor, een verklaring of volmacht ontvangen die u normaliter in bijzijn van een notaris moet ondertekenen? Neem dan contact met ons op, zodat we deze zogenaamde legalisatie via een digitale wijze tot stand kunnen laten komen.

Indien bij u het coronavirus is vastgesteld, u in quarantaine verblijft, of u om andere redenen niet naar ons kantoor kunt komen, dan zullen wij de afspraak zoveel mogelijk digitaal plaats laten vinden. Oók als dit de ondertekening van een akte betreft. Hiervoor gelden wel speciale regels, waarvoor inmiddels spoedwetgeving is ontwikkeld. Als dit speelt, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Wij zullen dan toelichten hoe dit in zijn werk gaat.

Ook in deze roerige tijden, staan we graag voor u klaar. Heeft u een prangende vraag of wenst u graag advies? Neem dan contact met ons op. Dit kan zowel per telefoon (0413-474 944) of per e-mail: mvr@svn-notarissen.nl. We nemen dan zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen twee werkdagen contact met u op.

Wij wensen u en uw naasten veel gezondheid toe.