Afbeelding

Blijf Binnen Quiz voor kinderen

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode - Er zijn veel online initiatieven ontstaan om mensen thuis te vermaken. Dat is wel fijn, want je moet iets doen in deze tijd! Zo heeft oud-Rooienaar Leon van Uden een online Blijf Binnen Quiz. Hij gebruikt zijn ervaring die hij onder andere opdoet in Ouwehands Dierenpark waar hij al tien jaar werkzaam is.

Waar je hem nog meer van kunt kennen? Vier jaar lang heeft Leon de rol van Jungle Jack mogen spelen in de Telekids-serie ‘Ouwehands Jungleclub’. Voor dezelfde opdrachtgever maakt de theaterproducent ook het Pandajournaal.

In de quiz vertelt Van Uden de leukste weetjes over natuur, pretparken, reizen enzovoort. Elke werkdag komt er een nieuwe aflevering online en aan het einde van de aflevering is er een quiz waaraan de kinderen mee kunnen doen. “Mijn doel is om ouders en docenten even te ontlasten en om de kinderen op een leuke manier van informatie te voorzien”, vertelt hij. De quiz is voor kinderen vanaf 5 jaar. Inloggen kan  via deze link >>

Heb je nou zelf ook een leuk (online) initiatief zoals een spel wat je met een groep kunt doen? Een quiz die je uitzet voor Rooienaren of iets anders? Mail dan naar redactie@demooirooikrant.nl.

Afbeelding
Afbeelding