Rob (l) pakt een mand vol boodschappen aan van zijn compagnon Lars.
Rob (l) pakt een mand vol boodschappen aan van zijn compagnon Lars. Foto: Jeroen van de Sande

Gratis platform voor aanbod Rooise ondernemers en particulieren

Oproep Coronavirus

Sint-Oedenrode - Veel bedrijven in Sint-Oedenrode moeten hun klanten in deze crisistijd op een andere manier zien te bereiken. Of het nu gaat om verse producten, kleding of een heerlijke maaltijd. Het ene bedrijf levert producten aan huis, terwijl de andere ophaalmomenten organiseert. Er is in Rooi genoeg vernuftigheid te bespeuren, maar het ontbrak aan één handig overzicht.

Om al het aanbod en informatie op één plek te hebben, zijn de twee Rooise ondernemers Rob van Diessen en Lars der Kinderen vanuit hun bedrijf Digitale Bazen met een gratis online platform op de proppen gekomen. Via helpelkaareenhandje.nl kunnen dorpsgenoten in één handig overzicht zien welke bedrijven in deze tijd aan thuisbezorging doen en of ze juist andere manieren hebben gevonden om klanten te helpen. Bijvoorbeeld: een restaurant waarbij je eten kan bestellen, de bakker die broodjes thuisbezorgt of de kledingzaak die spijkerbroeken aan de deur hangt om even te passen. Ook voor particulieren met goede ideeën is er plek op de website. Vele tientallen Rooienaren zijn bezig om anderen te helpen. Helpelkaareenhandje.nl gaat proberen om ook die initiatieven in één duidelijk overzicht te krijgen.

Ben jij ook met iets bezig wat jij aan je klanten wil laten zien? Gun jezelf dan een plek op helpelkaareenhandje.nl, want Digitale Bazen gunt jou dat ook! Meld je direct aan en Rob en Lars zorgen dat jullie worden vermeld. “Zo helpen we jullie en de inwoners van Sint-Oedenrode”, laten de dorpsgenoten weten.

Digitale Bazen heeft MooiRooi.nl bereid gevonden om als mediapartner te fungeren. Via de website van www.mooirooi.nl staat een opvallende en makkelijke doorlink naar het platform. Tevens zal MooiRooi.nl updates verzorgen wanneer er weer nieuwe initiatieven op helpelkaareenhandje.nl staan.