Afbeelding

Jubileumconcerten Polyhymnia verschoven naar november

Cultuur Kunst en Cultuur

Het Gemengd koor Polyhymnia uit Olland, Meierijstad bestaat dit jaar 50 jaar. De geplande jubileumconcerten op 16 en 17 mei a.s. worden, vanwege de coronapandemie, verschoven naar 21 en 22 november.

Het coronavirus heeft ook de plannen van het Gemengd koor Polyhymnia danig in de war geschopt. Het koor, opgericht in 1970, is van plan om twee jubileumconcerten te verzorgen. Oorspronkelijk waren deze concerten gepland op zaterdag 16 mei en zondag 17 mei in het Spectrum te Schijndel. De voorbereidingen daarvoor waren in volle gang. Het bestuur heeft echter besloten deze concerten te verzetten naar zaterdag 21 november om 20.00 uur en zondag 22 november om 15.00 uur. Dit alles onder het voorbehoud dat dit vanwege de corona pandemie haalbaar is.

Mocht U meer willen weten over deze jubileumconcerten, bezoek dan onze website www.koorpolyhymnia.nl. Mocht U reeds via één van de leden van het koor kaarten hebben gereserveerd voor één van beide concerten raadpleeg dan deze persoon over de nieuwe data van de concerten.