Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Tip van de Dag: Steun je favoriete café

Oproep

Sint-Oedenrode – Rooi Helpt Rooi. Zo heet het initiatief van DeMooiRooiKrant om lokale horeca, middenstand en andere bedrijven te helpen. Goede ideeën zijn welkom en het beste idee wint een waardebon van Natuurlijk! Sint-Oedenrode t.w.v. 50 euro. Ook MooiRooi zelf heeft wat ideeën op de plank liggen. Dagelijks gaan we een Tip van de Dag geven. Dit keer: Steun je favoriete café.

Het is weekend. Normaal gesproken ga je dan wel eens een biertje happen in je plaatselijke café. Maar het vermaledijde coronavirus heeft er voor gezorgd dat alle bars hebben moeten sluiten! Voor jou misschien een klap, maar voor de plaatselijke cafés komt het nog veel harder aan. Ze hebben het de laatste jaren toch al aardig voor de kiezen gekregen. Om hen te stemmen hebben we daarom een goede tip! Heb je nog plaatselijke Rooise horecamunten over? Doe ze dan in een zakje, doe er - als je wilt - een oppeppende boodschap bij en deponeer in het in de brievenbus van je favoriete café. Alle kleine beetjes helpen in deze moeilijke tijd. Hopelijk gaan de kroegen snel weer open, zodat je weer gezellig met vrienden en de uitbater aan de bar kunt zitten. 

Heb jij ook een goed idee om de plaatselijke middenstand en horeca te steunen? Stuur het in naar redactie@demooirooikrant. Het beste idee wint een waardebon van 50 euro van Natuurlijk! Sint-Oedenrode.