Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Tip van de Dag: Lentecollecties hangen in de winkels

Oproep

Sint-Oedenrode – Rooi Helpt Rooi. Zo heet het initiatief van DeMooiRooiKrant om lokale horeca, middenstand en andere bedrijven te helpen. Goede ideeën zijn welkom en het beste idee wint een waardebon van Natuurlijk! Sint-Oedenrode t.w.v. 50 euro. Ook MooiRooi zelf heeft wat ideeën op de plank liggen. Dagelijks gaan we een Tip van de Dag geven. Dit keer: De lentecollecties hangen in de winkels!

Het is juist NU de tijd om lokaal te kopen. Sint-Oedenrode barst van de mooie kledingzaken. Voor man, vrouw, jong en oud, in alle maten en kleuren. De laatste trends worden gevolgd en je kunt dus altijd slagen in Rooi! Dit geldt natuurlijk ook voor sieraden, schoenen en fietskleding! Vergeet de online winkels, want juist in deze moeilijke tijden moeten we elkaar helpen. Koop daarom in Sint-Oedenrode uw nieuwste voorjaarskleding. Een win-win-win-win situatie noemen ze dat!

Kijk morgen op www.mooirooi.nl voor de volgende Tip van de Dag. Heeft u zelf een goed idee? Stuur deze in naar redactie@demooirooikrant.nl en maak kans op de waardecheque!