Trix Cloosterman ontvangt hier het certificaat.
Trix Cloosterman ontvangt hier het certificaat. Foto: Ellis Rijkers

Uitreiking kwaliteitslabel Welzijn De Meierij

Zorg en Welzijn

Schijndel - Welzijn De Meierij ontving 4 maart uit handen van Lex Staal, directeur Sociaal Werk Nederland het kwaliteitslabel voor Sterk Sociaal Werk. De organisatie is trots op haar medewerkers, bestuur en vrijwilligers. 

Het kwaliteitslabel staat voor vakmanschap, goede bedrijfsvoering, goed bestuur en een lerende cultuur. Het certificaat werd uitgereikt op een inspirerende bijeenkomst voor medewerkers, stakeholders, gemeente (waaronder wethouder Rik Compagne) en vrijwilligers. Er waren ruim 85 belangstellenden aanwezig. Naast de uitreiking stond op het programma een lezing door Margo Trappenburg, bijzonder hoogleraar 'Grondslagen van het Maatschappelijk Werk' op de Universiteit voor Humanistiek en universitair hoofddocent Bestuurs- en Organisatiewetenschappen op de Universiteit Utrecht over de professie van het sociaal werk. Als afsluiting een prachtig gedicht van een van een jongere over de betekenis van het jongerenwerk van Welzijn De Meierij.

Het certificaat kwaliteitslabel werk ontvangen betekent voor Welzijn De Meierij erkenning voor het werk van ruim 450 vrijwilligers, medewerkers, docenten en bestuur. Het was volgens Welzijn de Meierij een feestje waard.