Afbeelding
Foto: Kim Schepens

Durlinger houdt inzamelingsactie voor kledingbank

Oproep

Sint-Oedenrode - Durlinger en Shoetime houden een schoeninzamelingsactie voor de lokale Kledingbank. Ze roepen mensen op om schoenen een nieuw leven te geven bij het goede doel.

Vanaf 9 maart start de inzamelingsactie als samenwerking tussen de kledingbank, Shoetime en Durlinger. Je kunt dan je gebruikte schoenen inleveren tijdens de reguliere openingstijden in een van de 27 Shoetime filialen, of 39 Durlinger filialen. Om mensen te bedanken voor de bijdrage ontvangen ze een kortingsbon van €10. De actie loopt tot en met zondag 22 maart.

De ingezamelde schoenen gaan naar de kledingbank, worden opgeknapt en krijgen een nieuw leven bij mensen met geldzorgen. Zelfs in een rijk land als Nederland wonen mensen die niet genoeg geld hebben om goede schoenen te kopen. Deze mensen kunnen daar vaak niets aan doen. Ze zijn bijvoorbeeld hun baan kwijt of staan er plotseling alleen voor. Help mee met uw oude paar: Dankzij uw schoendonatie aan de kledingbank kunnen ze mensen met ernstige geldzorgen weer een steuntje in de rug geven.