Odisco mist te veel kansen

Ollandia - Odisco speelde afgelopen zondag tegen DAW uit Schaijk. Beide ploegen staan in de middenmoot van de ranglijst. Odisco wist nog nooit te winnen van DAW, maar de dames waren er op gebrand om daar verandering in te brengen.

Odisco begon goed aan de wedstrijd en wist veel kansen te creëren. Verdedigend stonden de dames prima en gaven niet veel weg. Helaas was al snel duidelijk dat DAW vele malen zuiverder was dan Odisco. Dit resulteerde in een 1-4 achterstand na 16 minuten. Hierna wist DAW de korf makkelijker te vinden en de dames van Odisco juist niet, ondanks de vele kansen. Zo kon DAW naar een 3-8 ruststand uitlopen.

In de rust kregen de dames te horen dat ze met meer overtuiging de kansen af moesten werken. Het spel was prima, maar de ballen moesten gaan vallen in de 2e helft.
De 2e helft gaf helaas hetzelfde beeld als de 1e. Odisco creëerde mooie kansen, maar wist ze te weinig te benutten. DAW had met minder kansen een veel hoger rendement, waardoor Odisco niet in de buurt kwam. Zo kon DAW langzaam steeds verder uitlopen en de wedstrijd makkelijk naar zich toe trekken. Na 60 minuten stond er een 9-16 stand op het scorebord.
Odisco speelde vandaag een heel aardige wedstrijd, maar de bal wilde gewoon niet in de korf. Daardoor is DAW nooit in de problemen gebracht en moet Odisco genoegen nemen met plaats 5 in de poule. Zondag speelt Odisco om 16:50 tegen de nummer twee Bladella in Bladel.